parallax background
 

Over Ons

 
ONZE ORGANISATIE

Zorgen doe je samen


Zorgen & Zo is een dynamische, gespecialiseerde organisatie die zich richt op het begeleiden van kinderen en volwassenen, met psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking. Daarnaast is er een specialisatie op het gebied van systeemtherapie, en werken we ambulant in gezinnen, waar psychosociale problemen zijn rondom verwerking, echtscheiding, dynamiek rondom het samengestelde gezin en situaties waarbij sprake is van huiselijk geweld en onveiligheid. Kortom, de meer complexere situaties waarbij presentie ‘achter de voordeur’ helpend en wenselijk is om patronen te doorbreken en gezinnen weer in hun kracht te zetten.

Op onze sfeervolle locatie, De Boerderij, bieden we groepswerk en dagbesteding, en mocht u een kijkje willen nemen, bel gerust, dan zorgen wij voor een kopje koffie en tijd om u goed te woord te staan.

Sinds 2018 doen we ook logeeropvang voor kinderen en jeugdigen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Om de ouders even te ontlasten, maar ook om kinderen wat afleiding te bieden met gezellige, leerzame en sportieve activiteiten. We leveren graag maatwerk. Tenslotte bent u degene die hulp vraagt. Soms betekent dat ook ‘out of the box’ durven te denken en te doen!

We hebben elkaar nodig om iets te bereiken.

ONZE VISIE

“De maatschappij: dat ben ik, dat ben jij, dat zijn WIJ!”

 

Maatwerk

We houden van maatwerk. Van ‘out of the box’ meedenken, als het gaat om oplossingen voor vaak complexe hulpvragen.

'De Boerderie’

We beschikken we over een warme en gezellige locatie, ‘De Boerderie Gelaen’, waar we groepswerk en dagbesteding aanbieden.

Verbinding

Wij leggen verbinding tussen mensen: op locatie, in de wijk, en bouwen bruggen tussen verenigingen en andere maatschappelijke initiatieven.

Vanuit ons hart

We staan present als het nodig is, geen ‘9 to 5’ mentaliteit, samenwerken op basis van vertrouwen, expertise, en wederzijds respect.

HOE GAAN WE TE WERK?

Aanmelding bij Zorgen & Zo


Voor de aanmelding van uw zoon/dochter of onze volwassenenzorg/WMO kunt u zelf telefonisch contact opnemen met het intaketeam van Zorgen & Zo of u meldt uw zich via het contactformulier.


Lees meer
VRAGEN, OPMERKINGEN & SUGGESTIES ZIJN ALTTIJD WELKOM.

Neem contact met ons op


    Wij nemen spoedig contact met u op inzake uw vraag.

    Contact